• Al Cover - Al Cover Fky Kauçuk Levha
  • Ürün Açıklaması
    Al Cover Kauçuk Levha; ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri yalıtımında yüksek verimli ürünler sunar.Ürün Kodu: GP220829

Ürün Açıklaması

AL COVER FKY LEVHA

100 cm - 120 cm genişliklerde ve 7 farklı kalınlıkta üretim, işçilikten ve uygulama süresinden tasarruf sağlar. Fire oranını düşürür. Bir yüzeyi PVC+ALÜMİNYUM FOLYO diğer yüzeyi FİLELİ KENDİNDEN YAPIŞKANLI olarak üretilmektedir. UV dayanımlıdır. Silinebilir ve temizlenebilir. Mekanik darbelere karşı dayanımlıdır. Dış ortamlarda kaucuk malzemeyi ve tesisatı hava koşullarına karşı yüksek koruma sunar. Çok yüksek buhar difüzyon katsayısı sağlar. 

AL COVER LEVHA 

100 cm - 120 cm genişliklerde ve 7 farklı kalınlıkta üretim, Elastomerik kauçuk köpüğünden üretilmiş levha üzerine PVC+ALÜMİNYUM FOLYO lamine yapılarak elde edilir. UV dayanımlıdır. Silinebilir ve temizlenebilir. Mekanik darbelere karşı dayanımlıdır. Dış ortamlarda kauçuk malzemeyi ve tesisatı hava koşullarına karşı yüksek koruma sunar. Çok yüksek buhar difüzyon katsayısı sağlar. 

Üreterek piyasaya hizmet verdiğimiz kauçuk ürünleri havalandırma sistemlerinde, ısıtma soğutma tesisatlarında ısı yalıtımı ve yoğunlaşma kontrolünü sağlamak üzere üretilen elestomerik kauçuk köpüğü esaslı, kapalı gözenekli, düzgün hücre yapısına sahip esnek yapı malzemesidir.

Ayrıca üretilen levha çeşitleri havalandırma kanallarında, büyük çaplı borularda, tanklar ve endüstriyel ekipmanların yalıtımında kullanılır. kanallarda fire oranını düşür.

Menü